Kvinder

Bedste sexlegetøj til kvinder

Hvad er det bedste sexlegetøj til kvinder på markedet? Står du, sikkert ligesom mange, at du mangler et overblik over hvad du som kvinde kan få af sexlegetøj og hvad der er bedst? Her på siden har jeg forsøgt at give dig et overblik, således du kan få lysten til at udfordre dig selv, og sågar måske også din partner.

Men hvad kan du så anbefale? Jo nu skal du høre – som jeg ser det, så kan du dele sexlegetøj op i 5 kategorier til kvinder, herunder Dildoer, Vibratorer, Vibrator æg, Magic Wand vibrator og Elskovskugler. Herunder giver jeg dig et overblik over dem alle.

Vibratorer

Der findes utallige vibratorer på markedet, så mange at jeg ikke engang tør komme med et tal :). Nogle der er formet skævt, nogle der er pink andre er sorte, nogle der stimulere både indvendigt og udvendigt, der findes sågar en der ligner en sommerfugl! :O listen er lang og jeg kunne blive ved og ved. You2Toys har endda lavet et produkt de kalder big jelly vibrator og et de kalder Pearl Delight Rabbit vibrator m. perler og klitorispirrer, som du næsten kan forstå ud fra dette, at vælge den rigtige vibrator er ikke nemt!

Et af de produkter der lige nu er et kæmpe hit er og et af de bedste sexlegetøj til kvinder er, Womanizers W500, der er en vibrator som stimulerer klitoris og som også kan bruges til dine brystvorter. Denne har jeg bl.a. skrevet lidt om her på min blog i indlægget Top 10 Sexlegetøj til kvinder.

Jeg har lavet et lille udpluk af vibrator du kan købe på markedet, se dem her og udforsk hvad markedet har at tilbyde, jeg kan love dig, du vil blive overrasket over hvad du kan finde. 😀

Dildoer 

At skrive om dildoer er lidt det samme som jeg skrev under vibrator! Der findes virkelig mange produkter derude, så kan godt forstå hvis du bliver lidt irriteret over alt – nogle mennesker undgår helt at købe sådan nogle produkter og bruger bare en agurk eller gulerod, dette kan man også sagtens gøre, disse ligner jo alligevel lidt en dildo og kan bruges til samme formål!

Men jeg vil alligevel kaste mig over at hjælpe dig lidt på vej. G-Punkts dildo, Dobbelt dildo, Silikone dildo, Dildo med sugekop, dette er blot nogle af de dildo produkter der findes på markedet.

Et hit indenfor dildo verden lige nu og et af de bedste sexlegetøj til kvinder er Fun Factory Big Boss G5 der er en kraftfuld og virkelig fantastisk dildo vibrator – her får du virkelig værdi for pengene, dette produkt er også god til jer som parret, hvis vil se hvad I som par kan få glæde af, opfordrer jeg jer til at kigge her.

Ellers kan jeg anbefale dig at prøve med en testvinder fra LELO Elise nemlig en Vandtæt Dildo Vibrator.

Vibrator æg 

Et vibrator æg? Ja det lyder underligt, men rent faktisk er det hvad der står, et æg der kan vibrere! Underligt men ikke desto mindre produkter du virkelig kan få stor nydelse af – dette kan jeg garantere. Jeg får altid et flashback til, efter min mening, en af de bedste film der er lavet i Danmark – Blinkende Lygter, hvor Thorkild ikke kan puste æg, når jeg tænker på vibrator æg, jeg ved egentlig ikke hvorfor, Blinkende Lygter og æg har åbenbart sat sig i hjernen som en perfekt match ;-).

Nå men tilbage igen, disse produkters formål er at skabe en indvendig vibration i din skede, men kan bruges til uendelig mange ting og egentlig er det kun fantasien der sætter grænser. Hvis du ikke kender til sådan et æg, vil jeg på det kraftigste anbefale dig at give det et forsøg.

Et af de bedste sexlegetøj til kvinder samt et produkt jeg kan anbefale dig at prøve er Short Toys Vibrator æg med fjernbetjening, et fantastisk stykke legetøj som du kan tage med overalt hvis det er det du vil 🙂

Tag også gerne et kig på mit overblik over hvilke vibrator æg jeg kan anbefale. Disse kan du se her.

Magic Wand vibrator

Hvis ikke du troede på tryllestave før, så vil du efter at have prøvet disse produkter, helt sikkert tro på dem nu – tryllemageren Merlin er tilbage og kommet for at blive.

Jeg kan bl.a. fortælle dig at Magic Wand er blevet anerkendt som nogle af de mest kraftfulde og orgasmegaranterede vibrator på markedet – ordet orgasmegaranteret er for at sige det på godt jysk – æ’ så ring endda.

Producenten LELO har lavet både en Testvinder og en Award Vinder produkt, hhv. Smart Wand – Magic Wand Large og Smart Wand – Magic Wand Medium, disse kan stærkt anbefales at prøves og er samtidig et af de bedste sexlegetøj til kvinder.

Jeg har samlet et lille overblik over Magic Wand produkter jeg tænker kunne være spændende for dig at kigge på, dem kan du se her.

Elskovskugler 

Haha.. første gang jeg stødte på dette ord kunne jeg simpelthen ikke lade være med at grine lidt indvendigt – det er da sådan nogle der sidder på en mand, var min første tanke. Men jeg blev klogere.. Kugler til elskov som jeg også vil kalde dem, eksperterne kalder dem også for bækkenbundskugler og mange bruger dem også til at træne deres bækkenbund efter en fødsel.

Disse kugler er med til at give dig stærkere og mere intense orgasmer end dem du plejer, og for mange er disse også stimulerende, da der inde i kuglen findes en lille kugle der vil rende rundt inde i dig.

Fun Factory har lavet en testvinder som jeg stærkt kan anbefale dig at prøve, den hedder Smartball Duo elskovskugler til bækkenbundstræning hvilket er anbefalet af flere gynækologer og jordmødre, dette er et af de bedste sexlegetøj til kvinder.

Ellers vil jeg anbefale dig at kigge på min side her, hvor jeg kommer med bud på hvilke produkter der kunne være spændende for dig at se.

Slutteligt

Her til slut, vil jeg lige tilføje at ved brug af produkter som disse, vil jeg personlig selv tilføje noget glidecreme, det gør simpelthen oplevelsen for dig meget bedre! Der findes mange forskellige glidecreme på markedet, selv MATAS har glidecreme, så der er ingen undskyldning for ikke at kunne finde en, produkter jeg selv har haft stor glæde af er glidecreme der er pH neutrale og vandbasserede. Samtidig er det vigtigt at du rengør dine produkter efter brug, så holder de bare længere.

Ellers håber jeg I fik lidt inspiration her på siden, lad mig endelig vide hvis I kender til andre/bedre produkter. Vil du gerne skrive et indlæg, er du mere end velkommen til at kontakte mig, jeg er åben for det meste.