Ikke kategoriseret

dildoerne mærkelig former

Det er virkelig sjovt at arbejde med en sexshop som har masser af forskellige produkter og mærker. Det er meget underholdene at se hvad det er folk finder på og tror der bliver solgt. Jeg mener ikke de folk der køber tingene men mere dem der udvikkler tingene eller kommer med ideerne til de produkter. Jeg mener for eksempel er det dildoer som er mega sjove at se hvad der findes af forskellige former eller farver. Nogen gange ligner det frugter eller grønsager. Jeg mener for der er dildoer der ligner agurker eller bananer? Hvorfor lige det og hvad er det for noget at sælge, ikke at det er slemt det mener jeg ikke. Mere hvordan kommer man på en ide at en dildo skal ligne en agurk eller banan? Jeg kan ikke helt følge den tankegang de har om de produkter og hvorfor de tror det ville sælge. Det nyeste vi nu har på shoppen er en dildo der ligner et is? Et is!! Altså hvad fande 😀 det er meget sjovt at folk tror det er sjovt at stikke is op i deres skridt?! Eller hvad er det folk tænker der udvikler det? Jeg kan godt se at nogle kan blive tændt af en agurk eller banan på en eller anden måde da den har formen af en pik. Men is er jo slet ikke noget jeg syntes har noget med en penis at gøre. Men måske er det kun mig. Jeg tror jeg spørger lige mine veninder om de kan sex noget sexet i at man køber en dildo der er isformet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *