Ikke kategoriseret

fræk lingeri til kvinden

Det er altid dejligt at ligge i sengen og slappe af. Jeg elsker at se film og spille mit computer spil, men det er ikke det jeg alvede igår aftes efter min dame kom hjem til mig og overraskede mig med lidt frækt lingeri. Jeg anede ikke noget af det og jeg må sige jeg var overaske på en meget meget postiv måde. Jeg er glad for min dame siden hun er en af de få der har overrasket mig på den måde ind til nu. Men jeg syntes også en pige der kan have fræk lingeri på er den rette pige for mig siden jeg ikke vil have en der ikke har en god krop. Det er ikke sådan at min kæreste skal have perfekte mål eller noget i dne stil det skal bare være noget hvor jeg selv siger wow det er noget jeg kunne kigge på resten af mit liv hvis det skulle være. Det inde bærer så også at hun har en krop som kan have lingeri på. Hun skal også kunne lide at have det på, da det ikke er så fræk hvis hun ikke kan lide at have det på. Fræk lingeri sammen med en fræk pige som bare er lidt nasty så er det lige der jeg siger ja tak nu skal vi bare komme afsted og hygge sammen. Men det er ikke så let at finde ne pige som det nu om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *