Ikke kategoriseret

navnet we vibe

We-vibe hvad er det for et sjovt navn? Jeg mener bare navnet i sig selv siger som regel hvad det er det produkt gør, men det er bare meget sjovt at kalde det et we-vibe. We er jo os på engelskt og vibe ja vrebrere som det jo også gør. Men stadig meget sjovt navn virker også enten meget dårigt og ikke gennemtænkt eller også er det meget gennem tænkt.  Det er altid lidt underligt at sige om navnene er gode eller dårlige, da det er jo forskelligt fra en hver person og jeg kan jop ikke generalisere om det er rigtigt eller forkert det navn de bruger. Ok at sige forkert det navn de bruger ikke er det rette ord, det er mere om navnet er noget jeg syntes godt om og om det også passer til produktet skulle jeg heller skrive. Men når jeg tænker over det er jeg sikker på det er en fed ide med navnet, fordi det siger med det samme hvad det er produktet gør. Jeg er glad for at der er we vibe på markedet da det også er et af de bedst sælgende mærker der er der lige nu. Så man skal også have respeckt for dem fra we vibe efter som de har bygget et brand op i sexlegetøj branchen. Så fra min side er der stor respeckt 🙂

2 thoughts on “navnet we vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *