Ikke kategoriseret

vibratoren i tasken

Det er torsdag i dag og jeg er klar på en lille bytur min gamle ven og alle hans venner. Det er noget jeg ser meget frem til og er meget postiv at det vil blive en mega fed oplevelse med dem. Især fordi jeg ved der kommer en del piger som de kender som skulle være lidt, lad mig sige det pænt:liderlig.  Ikke at de er sammen med masser af fyre men mere at de helst vil have sex hele tiden som det ser ud til og efter som min ven har fortalt, at det kan være noget man kan score en af dem. Jeg håber jeg kan score hende der har vibratorer i hendes taske hele tiden. Jeg ved ikke om det er sandt men ifølge min venner er der en pige som har vibrator i tasken hele tiden, for den situation at hun skulle blive liderlig en gang og der ikke er nogen hun kan hygge med. Bare tanken om hun altid har en vibrator i tasken er noget jeg snytes er meget fræk. Ikke fordi hun har en, det har mange piger men at hun har en hele tiden på sig. Det siger mig bare at hun er meget spontan hvis det skal være, hun er liderligt. Det er lige det jeg leder efter i en pige som jeg kunnne tænke mig at være sammen med i længere tid. Det ville nemlig særge for det ikke bliver kedeligt i sengen eller i vores sexliv i det mindste. Og da sexlivet tæller en hel del ved mig, ved jeg at det vil have en stor effekt på forholdet hvis det er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *